Webdanes gaming udstyr

Glorious PC Gaming Race Model O- (Small) - Matte BlackModel O- har samme fantastiske egenskaber som Model O, bare i en mindre pakke!

Pris: 429,00 DKK

Glorious PC Gaming Race Model O- (Small) - Matte WhiteModel O- benytter sig af samme teknologi som sin storebror, men i en noget mindre pakke. Du får altså en professionel 3360 gaming sensor, den velkendte "honeycomb shell", den super fleksible "Ascended Cord", samt de ekstremt glatte "G-skates" musefødder. Udgivelsen af Glorious PC Gaming Race Model O og den mindre version, Model O-, har været en af de største i år. Musen er, med sine kun 58 gram, verdens letteste RGB gamingmus, men selvom den er så let, får du samme ydeevne som du ser i andre professionelle gamingmus. Du får altså perfekt tracking, ekstrem følsomhed og fantastisk RGB, i en mus som er så let, at du ofte glemmer at du bruger den!

Pris: 429,00 DKK

FOURZE GH500 Gaming HeadsetFOURZE GH500 er et pragteksemplar på et High-End headset til en fornuftig pris. Du får alle de funktioner som oftest kun ses på væsentligt dyre headsets, i en prisklasse hvor alle kan være med. Udover premium features, som 7.1 surround sound og en støjdæmpende mikrofon, får du også en aftagelig mikrofon og mulighed for tilslutning med både USB og AUX stik. Headsettet kan derfor benyttes på alle computere og konsoller!

Pris: 499,00 DKK

FOURZE GH300 Gaming HeadsetEt ordentligt headset er noget af det bedste gear du kan anskaffe dig, for at optimere din gaming oplevelse og Fourze beviser endnu engang, at professionelt gear, ikke behøver at gøre vanvittigt ondt i pengepungen. Fourze GH300 er tunet specifikt til gaming og leverer derfor lige præcis den lyd du har brug for, for at få fordelen i alle spil!

Pris: 399,00 DKK

FOURZE Mousepad 9030FOURZE laver, på trods af de knap så kreative produktnavne, profesionelt gaming gear til en overkommelig pris. Mousepad 9030 er den største af musemåtterne fra FOURZE og levere alt hvad man har brug for i en musemåtte. Overfladen er super tætvævet, hvilket resulterer i et lækkert glide og en perfekt præcision.

Pris: 229,00 DKK

Besøg Webdanes gaming udstyr