Bondtofte på Google+

Titler og meta-beskrivelser bør løbende optimeres, for at sikre en høj CTR. En højere CTR kan være med...

Titler og meta-beskrivelser bør løbende optimeres, for at sikre en høj CTR. En højere CTR kan være med til at placere dit resultat endnu bedre hvorimod en dårlig CTR kan få dit resultat til at falde. Dårlig CTR kombineret med dårlig brugeroplevelse kan helt fjerne dit resultat. Brug Search Console til at arbejde med din CTR og optimer brugertilgangen til dit website.

Nyt på den gamle blog.

Nyt på den gamle blog.

Udløbne domæner i dit SEO-arbejde? Mit bud er nej - læs hvorfor her:

Udløbne domæner i dit SEO-arbejde? Mit bud er nej - læs hvorfor her:

Nyt på bloggen, PDF filer og SEO

Nyt på bloggen, PDF filer og SEO

Nyt på min personlige blog. Skal du bruge absolutte eller relative URLs? Få mine indspark her.

Nyt på min personlige blog. Skal du bruge absolutte eller relative URLs? Få mine indspark her.

Besøg Bondtofte på Google+